GRUP D'ACCIË VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV TANCARA ESTE PROXIM DIJOUS EL PRESENT CURS EN UNA CONFERENCIA DE JUAN GARCIA SENTANDREU.

Enviat per GAV el 27 de Juny de 2012
 
GAVEl Grup d'Accio Valencianista tancara este proxim dijous 28 de Juny l'actual curs en una conferencia a carrec de Juan Garcia Sentandreu. El GAV ha volgut oferir a tots els seus socis i simpatisants una conferencia de primer nivell per a despedir els ultims dijous de mes fins a Setembre.

 Baix l'aclaridor titul de: PASSAT, PRESENT I ¿FUTUR? DEL VALENCIANISME POLITIC, Juan Garcia donara repas a la recent historia del valencianisme politic. Donant la seua particular i autorisada opinio dels autentics motius que mos han dut als valencianistes a l'actual situacio d'orfandat politica. Coneguent al conferenciant, segur que res se quedara en el tinter, i molts noms i situacions queden aclarides d'una volta per totes.


L'intencio de Sentandreu es fer una charra curta per a que despres tots els assistents puguen preguntar tot lo que consideren oportu, en una ampla tanda de precs i preguntes que convertiran esta ultima conferencia en un autentic debat al voltant del valencianisme politic. 

Al finalisar dita conferencia se fara entrega dels corresponents certificats als alumnes que han assistit al Curs de Llengua Valenciana del GAV impartit pel mestre Joan Benet. Per a continuacio fruir tots junts de l'ultima picaeta ( ambig˙ de camalet) d'estos ultims dijous de mes.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons