GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: MISSA EN RECORT A EMILI MIEDES

Enviat per GAV el 6 de Maig de 2012
 
GAVFa uns dies, el valencianisme va rebre una mala noticia, un dels seus fills, un dels seus maxims exponents dins la nostra lluita, mos deixava per a sempre. N'Emili Miedes i Bisbal, es despedia com soles ho saben fer els grans, en silenci i sense alçar cap revol.
D'alguna forma tots pensarem en anar al seu enterro, pero molts mos trobavem fora de la nostra benvolguda terra per diversos motius, i els que no, estavem en algun lloc celebrant la Pasqua en companyia dels nostres familiars, o per diverses raons afaenats en els nostres quefers i obligacions. Per lo que no varem poder anar a l'enterro, ni molt manco a la missa que li va oferir la familia  mes tart.
Per eixe motiu, i en reunio extraordinaria, la junta del GAV es va reunir per a fer arribar a la familia (com suponem que farien totes les associacions valencianistes) el nostre mes sentit condol.
Pero aixo no era prou, i va sorgir dins la junta l'idea de poder rendir-li un homenage especial, per a un home especial com era ell, pero com tots sabem, son temps dificils, i pensarem fer-li un homenage en una iglesia del nostre Cap i Casal, per a que tots poguerem d'alguna forma despedir-mos de N'Emili religiosament.

Arribat este moment parlarem en Mossen Josep Climent, el parroc mes valencianiste de tota Valencia, que ademes fon amic seu, i per a sorpresa per a mosatros (sempre grata), Mossen Josep es va oferir voluntari per a celebrar-la ell en valencià, i en la Catedral de Valencia. Una noticia que no soles mos arribà al nostre cor, sino que pensarem que deuria d'arribar al cor de tots els valencianistes. I es per aixo, que des del Grup volem fer arribar a totes les associacions, culturals, politiques, veïnals..., i en especial a totes les persones que formen el valencianisme la data en que se celebrarà este simple acte, que no es un acte ludic, ni un acte gran, com supostament haguera rebut si en son dia s'haguera venut a les hosts alienes, pero si esperem que siga un acte de recolzament cap a la seua familia, i de sentit condol per l'home que va començar els cursos en Llengua Valenciana per a mestres, l'home que va crear el vocabulari en que es va traduir el nostre Estatut de 1982, en fi, el mestre que va ser i continuarà sent dins del nostre cor que ho va donar tot per Valencia, i al que un chicotet grup d'agraïts volem fer-li arribar alli en lo cel, que no l'hem oblidat i que seguix estant entre mosatros.

La data per a la missa serà el proxim dimarts 8 de Maig, en la Catedral de Valencia a les 20:00h. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons