GRUP D'ACCIË VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: ACTES DEL GAV PER A CONMEMORAR, QUE NO CELEBRAR, EL 25 D'ABRIL

Enviat per GAV el 24 d'Abril de 2012
 
GAVActes per al dijous 26, divendres 27 i dissabte 28 

Dijous 26 d'Abril:
A les 20h en la seu central del GAV i dins del cicle dels ultims dijous de mes, representacio del milacre: LA PESTA VENÇUDA a carrec dels chiquets de l'altar vicentÝ del Tossalt, guanyadors per quart any consecutiu del concurs de milacres de Valencia. A la finaliçacio del mateix se oferira la tradicional picaeta valenciana delGAV i podrem vore junt a la Penya Valencianista del GAV el partit de tornada de la Europa Leage entre el Valencia i l'At. de Madrit

Divendres 27 d'Abril: A les 20h conferencia en la seu central del GAV (C/Pintor Gisbert,17 del Cap i Casal) a carrec del mestre i periodiste Josue Ferrer, que baix el clarificador titul de: “LA EDUCACION EN ESPAÑA, EL MAYOR CIRCO DEL MUNDO”, donara un repas en el seu estil acit i directe a d'un dels temes, junt a la sanitat, mes d'actualitat.  

Dissabte 28 d'Abril
: A les 12 h. Ofrena floral i parlaments davant del monument als Maulets en l'Av. Regne de Valencia Nº71 del Cap i Casal. A continuacio mos traslladarem tots junts a la seu del GAV a fruir de les tradicionals paelles jagants que cuinarem i mos menjarem en mig del carrer Pintor Gisbert al voltant de les 15h. 17'30h. XXV Concurs Internacional de TRUC GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA. Totes les parelles que vullguen participar podran apuntar-se en Secretaria del GAV fins a les 17h del mateix 28 d'Abril.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.22 Segons