GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
DOBLE JORNADA CULTURAL EN EL GAV

Enviat per GAV el 29 de Marē de 2012
 
GAVDijous 29 de Març: POETES EN LLENGUA VALENCIANA Un any mes el Grup d'Accio Valencianista dedica l'ultim dijous de Març a la poesia festiva en Llengua Valencina. Tal i com venim fent des de fa uns quants anys juntarem als mes guardonats poetes del recent concurs de llibrets per a que mos declamen els seus millors poemes. Contarem entre atres en la presencia de Rafa Melia, Pepe Navarro, Manolo Lagardera i Ferran Gil. La velada estra conduida per l'expert en el mon de les falles Juan Jurado.

Divendres 30 de Març: RICART GARCIA MOYA Conferencia-Presentacio del “II Apendix del Diccionari Historic del Idioma Valencia (DHIVAM)”. Gª Moya oferira a tots els seus incondicionals llectors una charra a on presentara l'ultim apendix d'esta obra fonamental per a qualsevol que vullga coneixer l'autentica Llengua Valenciana. Imprescindible per a tots els que ya tenen els anteriors dos treballs del DHIVAM, eixe dia el GAV ficara a la venda una promocio especial de 5 euros cadascu dels tres volums. * Ab dos actes escomençaran a les 20h i a la finalisacio dels mateixos fruiren tots junts de la tradicional picaeta valenciana del GAV, o com arreplega Gª Moya en el I Apendix del DHIVAM, d'un “Ambigś de camalet” * Despres de l'acte del dijous podrem vore junt a la Penya Valencianista del GAV el partit que el Valencia C.F. jugara en terres holandeses.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons