GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Manuel Latorre i Castillo, Premi Llealtat 2012. ¡¡Enhorabona!!

Enviat per GAV el 27 de Febrer de 2012
 
GAVEL GRUP D' ACCIO VALENCIANISTA CONCEDIX EL PREMI LLEALTAT 2012 A EN MANUEL LATORRE I CASTILLO

El Jurat encarregat d'otorgar els Premis Llealtat ha acordat per unanimitat concedir el mes prestigios guardo del mon valencianista a l'actual president del GAV i Vice President de la Cordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valencia, En Manuel Latorre i Castillo. L'acte d'entrega tindra lloc en el transcurs d'un sopar que se celebrara en l'hotel Astoria del Cap i Casal el proxim divendres 15 de Juny.

Entre els merits que el Jurat ha considerat a l'hora de concedir el premi d'enguany cal destacar el fet de que Latorre porte mes de 30 anys de fidelitat ininterrompuda a l'ideari valencianista, ya que des de que entrara com a membre de les joventuts del GAV en 1978 de la ma de sons pares, mai ha abandonat la primera llinea de la lluita valencianista, ocupant diferents carrecs fins aplegar a convertir-se en l'any 2001 en el president mes jove de l'historia del GAV.


Manuel Latorre coincidķ en la Batalla de Valencia en molts dels que despres traïcionaren l'ideari valencianista per un plat de llentilles, Artur Ahuir, Jose Mª Chiquillo, Mº Angels Ramon Llin o Vicent Flor entre atres. Noms, tots ells, que servixen per a donar encara mes valor a la increbantable llealtat del Premi Llealtat 2012. Se dona la circumstancia de que enguany el GAV complix el seu 35 aniversari, per lo que el Jurat tambe a volgut reconeixer d'alguna manera en la figura de Latorre a tots aquells valencianistes, que com ell, guanyaren en lo carrer la batalla al catalanisme.

Manuel Latorre ve aixina a sumar-se a la ya llarga llista d'insignes lleals que han rebut este prestigios guardó des de que el GAV ho creara en 1999 per tal de reconeixer publicament a aquells valencianistes que s'hagueren distinguit en la defensa de l'ideari valencianista des de la llealtat i la fidelitat. Com a contrapunt a aquells que traïcionaren els nostres ideals a canvi de un puesto remunerat al costat del poder politic. Premis Llealtat han segut: En Jose Mª Guinot (1999), En Leopold Peñarroja (2000), Na Amparo Cabanes (2001), En Juan Garcia Sentandreu (2002), En Miquel Ramón (2003), En Joan Gil Barbera (2004), En Ricardo Garcia Moya (2005), En Chimo Lanuza (2006), En Vicent Baixauli (2007), En Anfos Ramon (2008), En Juan Vanrell (2009), En Jose Alba (2010) i En Josep Paya (2011).



En Valencia, Cap i Casal, 15 de Febrer de 2012.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian






Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons