GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV PRESENTA “EL RACISMO EN EL NACIONALISMO CATALAN”

Enviat per GAV el 24 de Giner de 2012
 
GAV
Enguany el Grup d'Accio Valencianista ha triat per a escomençar el cicle cultural dels ultims dijous de mes la presentacio del llibre “EL RACISMO EN EL NACIONALISMO CATALAN”. Escrit per Rafael Manzano, este interessant llibre destapa algunes de les aberracions sobre les que esta fonamentat el nacionalisme catala i per tant el catalanisme, demostrant l'autor a lo llarc de les seues pagines l'importancia que el concepte de la raça ha tingut per a estos visionaris de la Gran Cataluna y des d'el segle XIX.


Rafael Manzano va naixer en Vigo, se cria en Cadis i viu actualment en Barcelona des de l'any 2000. De mare catalana i pare andalus ha vixcut el nacionalisme des d'ab dos vores ya que tota la familia materna es nacionalista. Com a membre de Convivencia Civica Catalana participà activament en la fundacio de la Plataforma Constitucional y Autonomista, asociacio creada en 2004 per entitats d'Arago, Balears, Catalunya i Valencia per a lluitar front al pancatalanisme. Des de l'any 2010 es membre de la Asociación por la Tolerancia.

  L'acte tindra lloc el dijous 26 de Giner a les 20 hores en la seu central del GAV, carrer Pintor Gisbert 17 baix de Valencia. Al finalisar la presentacio l'autor firmara eixemplars del seu llibre, passant tots junts a continuacio a fruir d'una tipica picaeta valenciana.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons