GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Presentacio del llibre de Joan Benet: HISTORIA DE LA LLENGUA VALENCIANA (DES DE FA 1.000.000 D'ANYS)

Enviat per GAV el 24 de Decembre de 2011
 
GAVEl Grup d’Accio Valencianista presentara el proxim divendres 30 de decembre a les 20:00 hores el nou llibre de l’escritor En Joan Benet. Esta nova obra mestra de l’autor, es titula “Historia de la Llengua Valenciana (Des de fa 1.000.000 d’anys)”.
En Joan Benet, coneguts per tots, com u dels escritors en Llengua Valenciana mes en forma en l’actualitat, mos ha tornat a sorprendre en este bon llibre de consulta i sobre tot (com el mateix autor cita), “com a ferramenta per a donar a vells i jovens eixos arguments que a vegades tanta falta fan en la nostra lluita”.lluita valencianista. Recordem que l’editorial d’este important llibre, és la propia del Grup d’Accio  Valencianista, fent gran esforç en els temps en els que estem. Els assistents tindran l’oportunitat de comprar el llibre a un preu atractiu el mateix dia en la Paraeta del GAV i la possibilitat que l’autor vos firme l’eixemplar. Pot ser un bon regal de reixos, regalar cultura valenciana. Una vegada finalisada la presentacio del llibre, el President de l’entitat, En Manuel Latorre, brindarà en tots els presents per a desijar a tots els presents un bon final d’any i sobre tot, un gran any 2012 per a la lluita valencianista. Tambe contarem com sempre en una picaeta especial de Nadal.
Esteu tots convidats a l’ultim acte de l’any 2011 del Grup d’Accio Valencianista

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons