GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: TAULA REDONA EN EL GAV: VALENCIANISME MUNICIPAL, L'ULTIMA TRINCHERA

Enviat per GAV el 26 d'Octubre de 2011
 
GAVUna volta mes, i dins del cicle dels ultims dijous de mes, el GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA organisa un acte cultural al voltant d'un tema de maxima actualitat. Per a este proxim dijous 27 d'Octubre s'ha triat la formula de taula redona i el tema del valencianisme en els pobles del Regne de Valencia.

En l'assistencia dels mes representatius regidors valencianistes de diferents epoques i en el filolec Toni Fontelles com a moderador, tindrà lloc un enriquidor debat al voltant de la funcio que els regidors podem fer a l'hora de mantindre viva la flama del valencianisme en els proxims quatre anys. Tots junts tractarem d'aclarir lo que cal, i lo que no, esperar d'ells a nivell estrictament valencianista. ¿Son realment l'ultima trinchera que mos queda?. ¿O com mantenen alguns destacats valencianistes, valencianisme no mes se pot fer des de les institucions autonomiques?
Un tema que hui en mig de l'orfandat politica que patim els valencianistes, està mes d'actualitat que mai i que estem segurs serà de l'interes dels nostres socis i simpatisants, que com sempre podran participar directament en el debat durant la tanda de precs i preguntes.

La taula redona escomençarà a les 20h i al finalisar la mateixa es servirà la mundialment famosa picaeta valenciana del GAV, al voltant de la qual podrem continuar raonant en els nostres regidors.

Valencia, Cap i Casal, 25 d'Octubre de 2011.
  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons