GRUP D'ACCIË VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
El GAV demara explicacions a Rita Barbera per impedir que el poble valencia acompanyara a la Real Senyera fins el parterre.

Enviat per ADMINGAV el 12 d'Octubre de 2011
 
GAVLa Junta directiva del Grup d'Accio Valencianista ha acordat demanar una entrevista urgent en l'alcaldesa del Cap i Casal per a exigir-li explicacions davant del fet insolit ocorregut durant la Provesso Civica del 9 d'Octubre d'enguany, d'impedir per mig de la presencia policial que el poble valencia poguera acompanyar a la Real Senyera durant l'ultima part del seu recorregut, des de la Seu fins l'estatua de Jaume I.

Des dels temps en que governava l'Ajuntament de Valencia el socialiste Ricart Perez Casado, mai ningu s'havia atrevit a variar el recorregut i els actes del 9 d'Octubre. Enguany mos hem trobat en la trista sorpresa de que Rita Barbera va tallar a les entitats participants en la provesso a l'altura de la plaça de Saragossa en l'espurea intencio de fer aplegar la Real Senyera als peus de Jaume I acompanyada exclusivament per les autoritats, deixant al poble valencia sense la possibilitat de rebre al nostre mes volgut simbol en els jardins de El Parterre tal i com portem fent des de fa mes de 35 anys.

Que per a l'Ajuntament de Valencia haja primat en guany que les autoritats pugueren fer l'ofrena floral sense incidents per davant del sentiment del poble que volia estar al costat de la seua Senyera en tot moment, es, per al GAV, d'una gravetat comparable a quan en plena Batalla de Valencia el catalanisme intentà suprimir el Tedeum d'Accio de Gracies i canviar l'itinerari historic de la provesso civica. Algo que com tot lo mon sap el poble valencia liderat pel propi GAV va impedir en son dia.

En esta entrevista el Grup d'Accio Valencianista espera conseguir el compromis de Rita Barbera de que el proxim any tot tornar al seu lloc i se permitira que la provesso civica continue la seua marcha pel carrer de la Pau fins a El Parterre per a esperar allÝ a que la Real Senyera aplegue del Tedeum. Al mateix temps el GAV aprofitara per a plantejar a la primera autoritat municipal el seu malestar per la minoritari presencia d'elements catalanistes que fortament protegits per la policia i darrere d'una pancarta del Bloc- Compromis acodixen des de fa tres anys el 9 d'Octubre pel matÝ a uns actes que ells sempre han menyspreat, en l'unica i clara intencio de provocar incidents.

Valencia, Cap i Casal, 10 d'Octubre de 2011


  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons