GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV MAMPREN EL NOU CURS EN LA PRESENTACIO DE L'ULTIM LLIBRE DE JUAN Gª SENTANDREU, “EL PALAU REAL DE VALENCIA”

Enviat per GAV el 27 de Setembre de 2011
 
GAVEste proxim dijous 29 de Setembre, a les 20h i en la seua seu central (c/Pintor Gisbert,17), el Grup d'Accio Valenciansita mamprendra els actes culturals dels ultims dijous de mes. Per a l'inauguracio d'este nou curs contarem en la presencia del que fora quint president del GAV, Juan Gª Sentandreu que presentara el seu ultim llibre: EL PALAU REAL DE VALENCIA.

En este ensaig historic, l'autor fa un exhaustiu repas a l'epoca mes gloriosa del Regne de Valencia, la que coincidí en els segles d'esplendor del nostre Palau Real. Per el llibre desfilen al costat de l'antic palau, els personages, institucions i edificis que junt a ell configuraren els segles d'or del Regne de Valencia i de la Llengua Valenciana: Francesc de Vinatea, Sor Isabel de Villena, Alfonso el Magnanim, la Reina Na Maria, el Convent de la Trinitat i un llarc etc.

       Juan Gª tambe questiona en el llibre el perque de la destruccio de tan important simbol del nostre passat. Afegint a les conegudes raons defensives del General Elio, les inconfessables pretensions dels nostres enemics de acabar en el principal simbol que quedava en peu del nostre passat foral. Senyalant a les nostres autoritats, de llavors i d'ara, com a responsables ultimes de que els valencians no pugam contemplar el nostre Palau Real.

      Quan finalise la presentacio, s'obrira un interessant debat en l'autor, a on tots els assistents podran preguntar-li tot lo que vullguen. Podrem continuar raonant al voltant de la coneguda “picaeta valenciana” del GAV fins a esgotar els temes i l'ambient valencianista que sempre presidix tots estos actes.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.22 Segons