GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV DAVANT ELS FETS OCORREGUTS EN LA PRESENTACIO DEL LLIBRE DEL CATALANISTE VICENT FLOR.

Enviat per GAV el 7 de Juliol de 2011
 
GAVDavant els fets ocorreguts durant la presentacio del llibre de Vicent Flor, “Noves Glories a Espanya”, celebrat el passat 5 de Juny en l'aula cultural de la FNAC de Valencia. La Junta Directiva del Grup d'Accio Valencianista vol contar la realitat dels fets:

* Havent tingut coneiximent de que s'anava a presentar el llibre dalt resenyat, aixina com que en el mateix se parlava tant de persones i fets relacionats en el GAV, com de la propia entitat. Un grup de persones decidí acodir a titul personal a la presentacio publica per a escoltar lo que en ella se dia.


* Tant per l'expressat durant l'acte de presentacio com per lo que pogueren llegir del propi llibre, moltes de les persones presents se sentiren ofeses, especialment les de major edat. Manifestant publicament el seu rebuig a les incontables manipulacions historiques, insults i mentires en les que Flor cau constantment en l’obra.

* Aço provoca un intercanvi d'acusacions i descalificacions que deriva en un chicotet altercat entre el public present i els components de la taula. Altercat que va quedar solucionat sense mes incidents en l'arribada de les forces policials.

* La totalitat de membres del GAV que havien assistit a l'acte va abandonar la sala davant l'invitacio policial sense presentar cap resistencia, acompanyant als agents fins al carrer a on alguns d'ells varen ser identificats pels mateixos.

* Una volta reanudat l'acte el que fora president del GAV, Juan Gª Sentandreu, entrà a la sala assentant-se a soles al final de la mateixa dispost a escoltar lo que allí se dia. Sense tindre en cap moment contacte en els membres el GAV.

* Sentandreu va ser desallojat en males formes per la policia sense cap explicacio ni provocacio previa. Una volta en l'exterior de la llibreria, el cap del dispositiu policial acusa a veu en crit a Juan Gª de ser el “cabecilla de todo esto”, lo que que va ser negat tant pel propi Sentandreu com per tots els presents.

* En la posterior detencio de Juan Gª Sentandreu no media cap provocacio per part del lider valencianista.


Davant tot lo dalt expost el GAV vol manifestar lo següent:

* El llibre escrit pel ex president de les Joventuts de UV i ex colaborador en accions del GAV, Vicent Flor, es un fum de mentires sense trellat que donen oix a qualsevol valencianiste que vixquera els temps i els fets que este renegat relata en ell.

* Rebugem energicament totes les informacions aparegudes en el sentit de que els membres del GAV actuaren de manera violenta. Tota la protesta va transcorrer de manera pacifica, tal i com se pot apreciar en els diferents imagens de l'acte. Maxim tenim en conte la continua provocacio que des de la taula varen patir en tot moment.

* Els membres del GAV colaboraren des d'el inici en la policia, facilitant la seua llavor i abandonant la sala sense opondre cap ressistencia davant els requeriments d’esta.

* L'actuacio del cap de les forces policials en Juan Gª Sentandreu, va ser del tot desproporciona, carent de qualsevol llogica i conculcadora dels mes elementals drets constitucionals. Per lo que des de el GAV recolzaren a Sentandreu de manera incondicional en totes les actuacions judicials que decidixca dur a terme.

* Des d'el GAV llamenten l'evident doble raser que la Delegada del Govern, Ana Botella, aplica dependent de qui signe siguen els que protesten. No n'ha mes que comparar la
permissibilitat governativa davant els “indignats” (catalanistes, anti sistema i d'extrema esquerra ) i la innecessaria demostracio de força desplegada en la FNAC davant un grapat de pacifics ciutadans valencianistes.

* Considerem les declaracions de la diputada de Compromis, Monica Oltra, un exercici de cinisme extrem. En el seu afan per convertir-se en la “lideresa” del catalanisme radical, aplegà a considerar “insuficient l'actuacio policial contra els que protestaven”. Des d'el GAV li volem recordar a esta roïna successora de Gloria Marcos, que va ser ella mateixa i el seu grup parlamentari qui justificà i recolzà les violentissimes protestes dels “indignats” durant la constitucio de Les Corts Valencianes.


   Valencia, Cap i Casal, a 6 de Juny de 2011. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.23 Segons