GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


13 de Novembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: PENYA DEL VALENCIA C.F - G.A.V

Enviat per GAV el 13 de Setembre de 2010
 
Comunicats GAV
Davant la necessitat de valencianissar  un club que ha sigut  tota la vida un referent social-deportiu de valencianistes, i que desde fa uns anys a dia de hui s´ha deixat manipular per les tentaculs del catalanisme, Com per exemple: 
  Els seus comunicats en català, campanyes en català, imagens de assesins disfraçats de revolucionaris,(campanya abonat del che guevara),  presentant el club en  grups musicals catalanistes (bajoqueta rock), etc...

El  grup d´accio valencianista(G.A.V), funda la seua penya del Valencia C.F.

Per a fer-se  soci,  nomes tindreu que abonar 12€ al any junt a una fotocopia del DNI, i vos beneficiareu de descontes a l´hora de obtindre pases de abonats, reunions entre penyes valencianistes i  un  gran ambient de germanor dia a dia.

Contacteu el dilluns i el dijous per la vesprà cridant al telefon 96-3412222 tame podeu acodir directament a la seu del  G.A.V en el carrer pintor gisbert Nº17 de Valencia (preguntar per Vicent).  O enviant un e-mail a info@gav-valencianistes.com.
(Teniu temps fins al 30 de setembre)

Vos esperem!!  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons