GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: LA GENERALITAT ANTIVALENCIANA DISCRIMINANT LA LLENGUA VALENCIANA

Enviat per GAV el 25 de Maig de 2018
 
Comunicats GAVNovament mos trobem un nou capitul dels tants atacs a la llengua valenciana i com tristament es costum, en el beneplacit dels politics “valencians”. Un acte que organisa La Generalitat Valenciana en el Centre del carme i palau de pineda.

En este cas, un acte en el que participen entitats privades i publiques de diferents llengües,  com  l´occita, gallec escoces, gaelic irlandes, vasc, gallec, cornic, bretó, frisó, galés, macedonic, retoromanic friülà, retoromanic ladi, noruec nou (nynorsk), fines, suec, cors i catala. Sent curiosament particips d´esta plataforma europea, els governs valencià,catala i balear.

Unes jornades en conferencies enmarcades en la  Xarcia Europea per a la Promocio de la Diversitat Llingüística (NPDL) i la II fira dels idiomes en participants de totes parts d’Europa excepte representants de la llengua valenciana,  la qual participa en la denominacio catala/valencià.

Un event potenciat per els serfs de catalunya que treballen en l´ajuda dels diners dels valencians per tal d´autodestruir la llengua valenciana, una accio digna d´antivalencians que enaltixen una llengua aliena al Poble Valencià i que careix de l’esplendor i la dolçura de l´autentica llengua valenciana en Normes del Puig, fent en estos actes un autentic  genocidi cultural.
L´acte de conferencies ha contat en ponents internacionals de la talla de Colin H. Williamse de l´Universitat de Cardiff, tot un exemple de l´alcanç al que desigen situar la seua mentira tant repetida.

El conseller Vicent Marzà, ha manifestat durant l'
apertura d'un cicle de conferencies, que la "diversitat llingüistica" caracterisa la societat valenciana, l'equipara en la resta de societats europees i es un element "d´enriquiment mutu" i no un motiu de "vergonya".    Una vergonya es que este conseller parle de diversitat llingüistica quan lo que están fent  no es propiciar la diversitat llingüistica respectant la llengua valenciana sino que estan adoctrinant i suplantant una llengua de gran riquea i que presumix d´un segle d´or. 

Es per lo que demanem la dimissio del conseller de cultura Vicent  Marzà, per no defendre nostra identitat, sino suplantarla en unes accions impropies d´un politic valencià.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons