GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: JORNADA CULTURAL "TOTS ELS DIES 9"

Enviat per GAV el 9 de Març de 2018
 
Comunicats GAVEl Grup d´Accio Valencianista es nou colaborador  de les activitats  mensuals TOTS ELS DIES 9 de la Convencio Valencianista, per lo que tenim el plaer de convidar a tots els socis i simpatisants a la proxima jornada cultural  el  dia 10 de març,Convencio Valencianista te programada l'activitat Tots els dies 9, dedicada a Joaquim Manuel Fos, al qual devem millores en les tecniques d'elaboracio de la seda que foren clau en l'exit de la seda valenciana, iniciatives que dugue a terme en acabant d'una autentica aventura en la que s'embarcà viajant per bona part d'Europa en busca d'eixes innovacions.

A les 10:30 h nos reunirém a la porta de la Biblioteca Publica, en el carrer de l'Hospital de Valencia ciutat, a l'altura del numero 11, per a fer el parlament d'homenage.Provablement nos acompanyarà Paqui Llosà que es la que millor coneix al personage.
 A continuacio, cap a les 10:45 h., aquells que s'han apuntat, faran la visita guiada al Colege de l'Art Major de la Seda, que se troba en el mateix carrer de l'Hospital, en el numero 7.                Hem de recordar que el grup està tancat per lo que nomes podran fer la visita els que ya han confirmat. Demanariem que els 6 euros de l'entrada se dugueren justs, per a evitar marejos en els canvis a ultima hora.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons