GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: CONFERENCIA DEL PATRIMONI VALENCIÀ

Enviat per GAV el 21 de Febrer de 2018
 
Comunicats GAVS'acosta l'ultim divendres de febrer, i com es costum, celebrarém la conferencia mensual en la nostra seu del C/ Julián Peña, 3 a les 20h, seguida de la tradicional picaeta. Este mes, tindrem com a conferenciant a l'arquitecte Rafa Medina, un intelectual valencianiste implicat tant en la nostra associacio, com en l'INEV, professor dels cursos de Cultura Valenciana i habitual en molts dels actes culturals del valencianisme.

En esta ocasio, la conferencia, que promet ser molt interessant, tratarà sobre el Patrimoni Valencià; sera una ponencia molt completa i  interressant en la que esperem que pugau dependre i fruir d'una amena conversacio en la picaeta. Ademes, en un sorteig especial per a celebrar la primera conferencia de 2018. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons