GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: DEMANEM L'ETIQUETAGE EN VALENCIÀ DELS PRODUCTES DE CONSUM

Enviat per GAV el 20 de Febrer de 2018
 
Comunicats GAVCom tots sabeu, esta semana hi ha hagut polemica per la decisio de Consum de llevar el valencià de l'etiquetage dels productes de la marca blanca. Per lo que com a associacio defensora de l'identiat i l'idioma valencià, no podem deixar de fer alguna cosa al respecte.Des del GAV, primer, volem agrair a Consum l´aposta que ha fet per la nostra llengua al tindre l'intencio de rotular, posar etiquetages dels productes, megafonía, revistes en valencià, una bona aposta per el nostre idioma. No obstant, i encara que puga excursar-se en la oficialitat de la normativa de l'AVL, dits texts que deurien d'haver estat en valencià, han segut escrits realment en català. En tot cas, i presuponent una bona voluntat per part de l'empresa, esperem que consideren la nostra proposta. 


 Davant la decisio presa per esta marca, volem mostrar la nostra tristea davant esta noticia i li demanem a Consum que pense be la seua decisio i que torne a etiquetar en el nostre idioma, puix usar el valencià li donava un valor especial als seus productes i a la seua marca, i esta decisio supon una perdua de valencianitat i de valor afegit als seus productes.


Tambe volem expresar la nostra repulsa a l'intent de boicot que s´ha fet des de alguns sectors de Compromis, demostrant la seua nula valenciania al fer un llamament en contra de Consum, quan esta marca es valenciana i ha fet moltissim per l´economia del nostre territori.


Per ultim, vos informem que des del GAV anem a enviar una carta mostrant a Consum la nostra opinio i anem a demanar una reunio en l'intencio de lograr que Consum, com a marca valenciana, rotule en Llengua Valenciana els seus productes, remarcant especialment l'importancia de que s'utilise l'unica normativa autenticament valenciana: Les Normes del Puig; oferint-mos per supost a ajudar i donar ferramentes a l'empresa per a garantir la valencianitat de l'etiquetage.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons