GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


16 de Octubre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

VIDEO REIVINDICATIU 9 D´OCTUBRE

7 de Octubre de 2018
Enguany el valencianisme se manifesta per la vesprà reivindicant el nostre dret de ser valencians front als atacs dels que volen contaminar nostra festivitat, vos esperem a les 16:45 en Sant Agusti.
Pel dret de ser 100% valencians.
CAMPANYA ANTIHUMILLACIONS EN MESTALLA

7 de Octubre de 2018
Un any mes tornem a exigir al Valencia C.F. i a la Lliga de Futbol Professional un control estricte basat en la llei del deport que evite insults al poble valencià en l'encontre entre el V.C.F. i el F.C.B. Tant les manifestacions simboliques en banderes anticonstitucionals, i pancartes que sembren odi i violencia.
#stopCatalanisme #vcf #SomValenciansMaiCatalans
DINAR DE GERMANOS 9 D´OCTUBRE

7 de Octubre de 2018
Este 9 d'Octubre tenim un planning SUPER complet... En acabant de la finalisacio de la provesso civica en el Parterre vos animem a vindre a la PAELLA DE GERMANOR a preus populars en la nostra seu. Un moment unic per a dinar en mes valencianistes en un ambient festiu. ¡APUNTA'T ABANS DEL DUMENGE! N'hi ha aforo llimitat.
CONCURS DE SANT DONIS

7 de Octubre de 2018
#SantDonis esta ya prop i el Grup d'Accio Valencianista, vol felicitar-vos i celebrar-lo en vosatros. Per aixo, en el dia dels enamorats valencians, el 9 d'Octubre, REGALARÉM una de les nostres camisetes mes populars de I ❤️ Valencia i una mochila de la llengua dels Rollings valenciana a una de les parelles participants d'esta romantica campanya:
SUBVENCIONS A ESCOLA `VALENCIANA´

7 de Octubre de 2018
Subvencions millonaries per adoctrinar a l'alumnat dels coleges valencians, ya n'hi ha prou de balafiar els diners i mes encara dels valencians en proyectes que suprimixen nostra identitat des de fa decades per part de la Generalitat Valenciana, la Diputacio i externament del govern catala.
EL 9 D'OCTUBRE ES I DEU DE SER SIMPLEMENT VALENCIÀ

7 de Octubre de 2018
 ¿Quants anys fa que denunciem que se denegue el permis de manifestacio al valencianisme el 9 per la vesprà mentres els anti-valencians campen a les seues amples? Enguany els que mos sentim senzillament valencians tenim l'oportunitat d'eixir al carrer i demostrar en pau i llibertat que no deixarem de lluitar per la defensa de l'identitat valenciana. PEL DRET DE SER 100% VALENCIANS acodirém a la manifestacio del 9 d'octubre a les 16:45h a la que s'ha convocat a totes aquelles associacions, partits o persones estrictament valencianistes.
 ¡NO FALTES!
ADEU A VICENT BLASCO-IBAÑEZ TORTOSA

7 de Octubre de 2018
Adeu a un gran defensor de la patria valenciana 
i net de Blasco Ibañez.
D.E.P.
PRESENTACIO DE ROC CHABÀS

7 de Octubre de 2018
El passat 30 de setembre se va presentar en Denia l'associacio cultural valencianista Roc Chabàs la Marina en parlaments sobre este important personage valencià i en la presentacio del llibre d'Ortografies Valencianes de Juli Moreno. Junt a atres representants d'entitats han acodit a l'acte el vicepresident del GAV i la Presidenta de Joventuts per a recolzar als nostres amics i companyons de lluita en els que ya treballem colze en colze
 
COMUNICAT DIRIGIT AL DELEGAT DEL GOVERN DE VALENCIA EN VISTES AL 9 D´OCTUBRE

28 de Septiembre de 2018
Sr En Juan Carlos Fulgencio Delegat de Govern de la Comunitat Valenciana

 Molt senyor nostre:

Alarmada i preocupada esta Junta Directiva del Grup d´Accio Valencianista, per les noticies que sobre el 9 d'octubre proxim apareixen en els mijos de comunicacio, i es el tema recurrent entre cantitat de ciutadans, ha aprovat en Junta Extraordinaria, la necessitat de comunicar en voste, en la finalitat d'evitar lo evitable en quant a seguritat es referix, fent les següents consideracions.

UN 9 D´OCTUBRE DIFERENT

27 de Septiembre de 2018
S'acosta el 9 d'octubre, en un any en mes tensio per els atacs incrementats que des de fa molts anys venim patint, este any el valencianisme estricte eixirem al carrer per a reivindicar nostra festivitat tant de mati com a les 17:00h junt a atres entitats.

DIA DE LES LLENGÜES MINORITARIES

CONFERENCIA: PILOTA VALENCIANA, DEPORT NACIONAL VALENCIÀ

DINERS PER A IMPLANTAR EL CATALANISME

SUBVENCIONS A LA PRENSA CATALANA

CURSOS DE FORMACIO

¡UNITS CREIXEM MES, LLUITEM MES FORT!

DESASTRE PATRIMONIAL EN BURJASSOT

ARTICUL SOBRE EL CONGRES VALENCIANISME 2018

¡SENYERES AL BALCO!

BURLA DE LA REVISTA EL JUEVES ALS VALENCIANS

PRESENTACIO DEL LLIBRE ´ORTOGRAFIES VALENCIANES´

S´ACOSTA EL CONGRES VALENCIANISME 2018

PEDRO SANCHEZ TORNA ELS FAVORS

EL GOVERN VALENCIÀ HO TE BEN CLAR

ADEU Mª TERESA

CAMPANYA DE NETEJA i SUBSTITUCIO PER LLAÇ BLAU

EN VALENCIÀ I REAL SENYERA PER FAVOR

PENYISCOLA ES VALENCIANA NO CATALANA

VANDALISME CONTRA EL MONOLIT A NICOLAU PRIMITIU

NOU CAPITUL DEL TURISME CONTAMINAT

ATAC A LA LLENGUA VALENCIANA EN EL PORT DE VALENCIASelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.42 Segundos