GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Enero de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

El GAV denuncia l'utilisacio de denominacions politisades en l'Universitat de Valencia

20 de Enero de 2018
Carta enviada a l'Universitat de Valencia:Des de el Grup d'Accio Valencianista(GAV) entitat cultural fundada en l'any 1977 en la principal finalitat de promocionar i velar per l'identitat del poble valencià, volem exigir la retirada de cartells i la modificacio de varies assignatures en l'Universitat de Valencia per incompliment de la llegalitat i politisacio de l'ensenyansa publica.  

Conferencia de N'antoni Fontelles "Llengua Valenciana: processos d'assimilacio i suplantacio" (Modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes)

16 de Enero de 2018
El IV Curs d'Historia i Cultura Valenciana que co-organisem el Grup d'Accio Valecianista, L'Institut d'Estudis Valencians i el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana inaugura el seu Modul B en una magnifica conferencia de N'Antoni Fontelles  i Fontestad, membre de l'INEV i Premi Llealtat 2017. La conferencia, que es celebrarà el dimecres 17 de giner a les 18:30h en la seu de GAV es titula "Llengua Valeciana: processos d'assimilacio i suplantacio". L'entrada sera lliure per a totes aquelles persones que estiguen interessades en la situacio social de la Llegua Valenciana.
El GAV demana a l'Elig CF que utilise la Llengua Valenciana en la seua web

15 de Enero de 2018
Des de el Grup d'Accio Valencianista entitat cultural fundada en 1977 en la finalitat de velar i defendre les senyes d'identitat valencianes, solicitem que la Llengua Valenciana siga utilisada per l'Elig Club de Futbol, en tots els mijos de comunicacio que dispon el club. Per aixo lis he fet aplegar esta carta:
CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

15 de Enero de 2018
Un any mes, el GAV volem ofeir un premi a una de les festes mes importants i mes internacionals de la Cultura Valenciana: LES FALLES. Sense dubte un dels que deurien de ser bastio de resistencia de l'identitat i la tradicio valenciana, les falles no poden deixar de participar en este PREMI VALENCIANIA. 
La Sexta omet al Valencia CF

14 de Enero de 2018
Una volta més, lo valencià ha segut ningunejat. De la mateixa manera que passa en la infrafinanciació del Regne de Valéncia i els interessos dels valencians, la nostra societat ha segut menyspreada.
VIII Certamen Poetic Parlant en Ausias March

7 de Enero de 2018
Un any mes tenim el plaer de convidar-vos a participar en el nostre Certamen Poetic "Parlant en Ausias March", tant en la composicio de poemes per al mateix, com en la l'assistencia a l'acte que celebrarem en la Seu del Cap i Casal, la Catedral de Valencia a principis de març.

A continuacio podeu trobar les bases per a la participacio en el VIII Certamen:
Conferencia de Clausura del Modul I del Curs de Cultura Valenciana

18 de Diciembre de 2017
"La Real Senyera, bandera dels valencians” es el tema sobre el que versarà la conferencia que clausura el Modul I del IV Curs de Cultura Valenciana que organisa l’Institut d’Estudis Valencians conjuntament en el GAV i el Rogle de forma anual. 
El GAV exigix a Catalunya que torne 4 retaules valencians

17 de Diciembre de 2017

Des de el GAV entitat cultural fundada fa 40 anys en defensa de l'identitat del Regne de Valencia, mos veem en l'obligacio de reclamar 4 retaules valencians que estan misteriosament en Catalunya.
El GAV iniciem les gestions de reclamacio del Patrimoni Valencià

14 de Diciembre de 2017
El Grup d’Accio Valencianista hem realisat historicament campanyes per la conservacio i recuperacio del patrimoni valencià, i ara, que mos trobem en un context propici hem iniciat les gestions per a reclamar de manera oficial que el Patrimoni historic-cultural valencià que, de diferents formes han anat eixint progressivament del nostre territori, tornen per fi a terres valencianes. 
MANIFESTACIO UNITARIA VALENCIANISTA

16 de Noviembre de 2017
PER UNA MILLOR FINANÇACIO. NO SOM MONEDA DE CANVI

En una demosatracio d'unio i lluita per uns fins comuns en defensa dels insteressos valencians, les associacions, plataformes civiques i partits valencians firmants convoquem a tot el poble valencià per a reivindicar tots junts una millora de la finanÇacio valenciana, molt important per a evitar tornar a ser moneda de canvi. La convocatoria es el dia 18 de novembre de 2017 a les 12 hores en la plaça dels Furs de Valencia. Per l'unio del valencianisme, pels interessos valencians, ¡NO FALTES ESTE DISSABTE!

EXIGIM A JOAN TARDÀ QUE RECTIFIQUE LES SEUES DECLARACIONS: ELS VALENCIANS NO TENIM RELACIO EN CATALUNYA I ELL NO MOS REPRESENTA

¡TORNEM AL PARTERRE!

CONFERENCIA 40 ANIVERSARI. VIVENCIES VALENCIANISTES.

COMUNICAT CONJUNT D'ASSOCIACIONS VALENCIANISTES

1 d'octubre, Valencia seguirà sent moneda de canvi

CONVOCATORIA PER AL 9 D'OCTUBRE

EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA CONTACTA EN LA RAE

EXIT EN EL X ENCONTRE DE CEACA

El GAV demana a Foyos que canvien una senyal en catala per una en valencià

Politics anti-valencians colaboren en un llibre sobre els inexistents "paisos catalans"

Preparacio del Congrés Valencianiste 2018

Vine a l'encontre d'estiu de les JJGAV

OFRENA I HOMENAGE ALS AGERMANATS, MARTIRS VALENCIANS

El GAV denuncia al Sindic de Greuges atra web oficial sense l'opcio en Llengua Valenciana, L'Ajuntament d'Oriola

El GAV reclama l'opcio en Llengua Valenciana, per a la uep poliglota de l'Ajuntament d'Alfàs del Pi

El GAV demana a la uep "Catholic Barcelona" que rectifique: Valencia no es "a Catalan city"

El GAV demana que se corrigga el llibre de l'Ed. Octaedro que afirma que el Misteri d'Elig i el Tribunal de les Aigües son festes dels "paísos catalans"

La Generalitat denomina en la seua uep a Valencia com a "ciutat catalana"

Presentacio i Firma de "Cronologia Elemental de l'Historia Valenciana"

ELS ANTIVALENCIANS TORNEN A CARREGAR CONTRA EL GAV

FELICITACIONS A L'EDIL D'ALCALALI PER LA SEUA VALENCIANÍASelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.94 Segundos