GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


13 de Noviembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

PARTICIPA EN EL SORTEIG MUSICAL

5 de Noviembre de 2018
¡TENIM UN SORTEIG MOLT ESPECIAL ESTA SEMANA!
Una entrada doble per al musical del grup valencià SEGURIDAD SOCIAL
Com participar:
REFLEXIO DE VORO MARTINEZ ENTORN AL CONGRES VALENCIANISME 2018

5 de Noviembre de 2018
Un dels nostres Vicepresidents vos dedica esta chicoteta reflexio destacant l'importancia del Congrés Valencianisme 2018. Este dilluns es l'ultim dia per a apuntar-te i formar part de la revisio de la Declaracio Valencianista de 1918
 ¡no t'ho penses i apunta't ya! 
VIDEO PROMOCIONAL SOBRE EL CENTENARI DE LA CATEDRA DE LLENGUA VALENCIANA

5 de Noviembre de 2018
Un nou video dels nostres companyons de Raonem, esta volta, en rao del centenari de la Catedra de Llengua Valenciana, entrevisten Benjami Agulló, biograf del filolec que s'ha convertit en el centre d'este centenari: el Pare Fullana. 
¡No te pergues el video!
ROGER TORRENT DEMANA SUMAR FORCES ENTRE VALENCIA I LA COMUNITAT CATALANA

5 de Noviembre de 2018
¿Qué opineu de que el President del Parlament de Catalunya vinga a insultar-mos, en el 600 aniversari de la Generalitat Valenciana? El seu discurs es centrà en l'unio de forces entre Catalunya i Valencia argumentant, com no, la suposta unitat de les llengues i cultures, un discurs purament catalaniste que, a pesar de parlar de democracia, no fa sino pretendre l'aniquilacio de l'Identitat i el Poble Valencià.
ELS POLITICS VALENCIANS EN HOMENAGES ALS POLITICS CATALANS

5 de Noviembre de 2018
Una vergonya tindre politics "valencians" rendint pleitesia al catalanisme, ocultant dit acte de cara a la societat. Un acte que mostra de nou els interessos que tenen.


GRAN JORNADA DE TREBALL i CULTURAL EN EL XI ENCONTRE DE C.E.A.C.A.

5 de Noviembre de 2018
Un encontre intens, en la que  acollirem als nostres companyons de CEACA (Coordinadora de Entidades de la Antigua Corona de Aragón) En acabant d'una dura jornada de treball i planificacio de proyectes conjunts per a enguany en els representants de totes les associacions, realisarem, en aquells que pogueren allargar la seua visita en Valencia, atres activitats culturals com l'homenage a Jaume I i l'entrega de recorts de l'encontre o les visites a la Llonja de la Seda, L'Almoina, la Cripta de Sant Vicent Martir o el parage natural de l'Albufera.
 Ha segut fantastic poder ensenyar un poc mes de la nostra terra i compartir les experiencies de la situacio actual en els nostres respectius regnes.
ORGANIGRAMA XI ENCONTRE CEACA

26 de Octubre de 2018
Esta fi de semana celebrarém en Valencia el XI Encontre de CEACA, en el que colaboren els nostres companyons dels Regnes d'Arago i Balears que mos visiten. Aci teniu els actes publics que hem organisat i als que esteu convidats. Destaquem la conferencia de Lola García Broch "La verdad del origen de los Reinos de la Corona de Aragón" i la visita cultural a la Cripta de Sant Vicent Miartir i els Banys de l'Almirant.
CONFERENCIA INAUGURAL DEL CURS D´HISTORIA

25 de Octubre de 2018
Este dijous tenim la conferencia inaugural del V CURS D'HISTORIA I CULTURA VALENCIANA que organisem conjuntament en Institut d'Estudis Valencians i Rogle Constanti Llombart 
Vos esperem en la nostra seu a les 18:30h per a sentir a Javier Martinez, expert de l'associacio Templers de Burjassot, parlar dels "Jocs i espectaculs en la Valencia migeval". 
¡No faltes!

POLARISACIO EN EL 9 D´OCTUBRE

25 de Octubre de 2018
Este 9 d'Octubre hem vist clarament la polarisacio de les postures ideologisades. Els dos extrems radicals que volen tutelar i sometre al Poble Valencià agrediren o amenaçaren a la comitiva valencianista dins de la qual es trobava el GAV, de fet abdos han vandalisat la nostra seu en semanes recents. Es la proba de que el valencianisme no cap en el mateix sac que cap d'eixos dos extrems, sino que som un moviment alluntat dels radicalismes que simplement vol defendre els drets dels valencians a ser lo que som i ser-ho en la nostra llengua, el valencià.
3º ATAC A NOSTRA SEU

25 de Octubre de 2018
Nou atac a la nostra seu. Fa uns dies, uns anti-valencians, hui, uns atres fascistes, a la fi abdos demostren el seu odi al valencianisme i la seua necessitat de recorrer a mentires, calumnies i falses acusacions per a intentar desvirtuar al Grup d'Accio Valencianista, referent, com en el passat, del valencianisme actiu. 
Senyal de que alvancem. Valencianistes: units, creixem mes, lluitem mes fort.

XI ENCONTRE DE CEACA

CURSOS DE FORMACIO

INDIGNACIO EN EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MISLATA

APUNTA´T AL CONGRES VALENCIANISME 2018

RECUPEREM EL CARRER EN EL 9 D´OCTUBRE

2º ATAC A LA SEU DEL GAV

VALENCIA FEST 2018

IMPLICA´T, FIRMA I COMPARTIX

EXIT I REIVINDICACIO EN EL 9 D´OCTUBRE

CURES PANCATALANISTES

VIDEO REIVINDICATIU 9 D´OCTUBRE

CAMPANYA ANTIHUMILLACIONS EN MESTALLA

DINAR DE GERMANOS 9 D´OCTUBRE

CONCURS DE SANT DONIS

SUBVENCIONS A ESCOLA `VALENCIANA´

EL 9 D'OCTUBRE ES I DEU DE SER SIMPLEMENT VALENCIÀ

ADEU A VICENT BLASCO-IBAÑEZ TORTOSA

PRESENTACIO DE ROC CHABÀS

COMUNICAT DIRIGIT AL DELEGAT DEL GOVERN DE VALENCIA EN VISTES AL 9 D´OCTUBRE

UN 9 D´OCTUBRE DIFERENT

DIA DE LES LLENGÜES MINORITARIESSelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.44 Segundos