GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Noviembre de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

EL TRIBUNAL DE LES AIGÜES EN EL CURS D´HISTORIA I CULTURA DE L´INEV

12 de Noviembre de 2019
Nova activitat del curs de Historia i Cultura Valencianes, El tribunal de les aigües; Patrimoni inmaterial de l´Humanitat
¡Vine a coneixer millor a una de les institucions de justicia mes antigues del mon!
CURS D´HISTORIA, EL DESPOTISME DEL PRIMER BORBO, LA GUERRA DE SUCCESSIO EN VALENCIA

6 de Noviembre de 2019
¿Vols saber mes sobre les conseqüencies de la Guerra de Successio en el Regne de Valencia? Vine este dijous a la 3º classe del curs d´historia de l´Institut d´Estudis Valencians, que impartirà José Luis Alapont, autor d'un llibre sobre el despotisme del primer Borbo . ¡T'esperem!
El Grup d'Accio Valencianista i les Joventuts del GAV firmen la Declaracio Valencianista 2018

31 de Octubre de 2019
 En un acte de caracter privat, celebrat en la seu de l’associacio cultural El Piló de Burjassot el dissabte 26 d’octubre, les entitats que convocaren i organisaren el Congrés Valencianisme 2018 (24/11/2018) han procedit a la firma del document que inspirà la celebracio d’aquell event.
DE NOU LA FINANÇACIO AUTONOMICA AFECTA ALS VALENCIANS

30 de Octubre de 2019
Continuem en la cua de la finançacio estatal, com en les llegislatures anteriors, que han anat generant un deute historic que te el govern central en els valencians.
Ara el govern valencià s'ompli la boca diguent que el seu objectiu es arreglar este problema, pero els valencians no oblidem que tots ficaren pegues als transvasaments i a totes les mides que podrien haver repercutit positivament en la nostra economia... I lo poc que tenim ho destinen a finançar el catalanisme mentres retallen en tot lo demes.
CURS DE LLENGUA VALENCIANA DE L´INSTITUT D´ESTUDIS VALENCIANS

30 de Octubre de 2019
¿Vols parlar valencià? ¿Vols millorar el nivell oral i escrit?
Ya no tens excusa, hui dimecres tindra lloc la primera classe del curs de llengua valenciana de l'Institut d'Estudis Valencians.
T'esperem a les 18:30h en la seu del GAV.
¡Apunta't!
CRONICA DEL XII ENCONTRE DE C.E.A.C.A.

29 de Octubre de 2019
Exit total del XII encontre de la Coordinadora d´Entitats de l´Antiga Corona d´Arago. (C.E.A.C.A.) que va tindre lloc en la localitat Terolense de Valderrobres. Un gran encontre en el que se intercambiaren impressions llingüistiques, culturals i politiques. Aixina com plantejaments de vies de colaboracio en comu.

L´acte mes important de l´encontre fon la taula redona entre les entitats que representaven els seues Regnes respectius. El gran public assistent (entre el qual havien politics aragonesos) ovacionà totes les ponencies i raonaments, entre elles la l´intervencio valenciana representada Per Miguel Rodrigo (Institut d´Estudis Valencians) que enfocà lintervencio en proyectes europeus en els que trevallen com l´Aliança europea d llengües regionals  i Sandra Ombuena (Grup d´Accio Valencianista) que va centrar la ponencia en un repas historic sobre l´orige i evolucio de la llengua valenciana, fins ara la problematica actual. Abdos deixaren el llisto ben alt, sent molt aclamats en entusiasme per els presents.

A continuacio podreu llegir la cronica completa de la Coordinadora d´Entitats de l´Antiga Corona d´Arago.


CONFERENCIA "ALGUNES QÜESTIONS SOBRE LA LLENGUA VALENCIANA"

28 de Octubre de 2019
Este dijous 31 d´octubre no te pergues la conferencia del filolec valencià Manolo Gimeno, cap de la seccio de Llengua i Lliteratura de l' Institut d'Estudis Valencians. Mos parlarà sobre diverses qüestions relatives a la Llengua Valenciana, una informacio fonamental per a millorar els nostres coneiximents sobre un dels aspectes mes importants de la nostra identitat com a poble. ¡T'esperem a les 20h en la nostra seu!
CINISME PUR I DUR DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

28 de Octubre de 2019
🤣Cinisme pur i dur, aumenta la llista de pseudo salvapatries palleters. Al igual que el P.P. ara el president de la Generalitat Valenciana "Ximo" Puig del PSOE-PAIS Valencià, realisa unes declaracions de suposta defensa del poble valencià. Millor seria no seguir catalanisant a la societat i concretament als estudiants en conselleries que promouen el catalanisme o subvencionant el pancatalanisme entre atres... Pero clar venen eleccions i tot val.
XII ENCONTRE DE LA COORDINADORA D´ENTITATS CULTURALS DE L´ANTIGA CORONA D´ARAGO C.E.A.C.A.

25 de Octubre de 2019
El 26 i 27 d´octubre tindra lloc el XII encontre de la Coordinadora d´entitats culturals de l´antiga corona d´Arago (CEACA) en Valderrobles (Terol). En el que representaran al Regne de Valencia El Grup d´Accio Valencianista i l´Institut d´Estudis Valencians.
el poeta de la Mare de Deu: Pepe Sabater

14 de Octubre de 2019
Recordar i homenajar als grans valencianistes i grans autors nostres es un deure, puix mos deixen una herencia i un eixemple innegables. Hui, quan fa 6 mesos de la mort del conegut poeta Pepe Sabater, gran lluitador valencianiste que fon tambe durant uns anys Secretari del Grup d’Accio Valencianista, volem recordar-lo a traves d’estes boniques paraules que li dedica atra gran valencianista que el conegue de prop.

INICI DEL CURS D´HISTORIA DE L´INSTITUT D´ESTUDIS VALENCIANS

MANIFEST VALENCIANISTE DEL 9 D'OCTUBRE DE 2019

BREU HISTORIA DEL 9 D'OCTUBRE

CONTACTEM EN L´EDITORIAL QUE ANUNCIA EL 9 D´OCTUBRE COM "DIA DEL PAÍS VALENCIÀ" EN CENTRES EDUCATIUS

CONCURS FOTOGRAFIC DE SANT DONIS

EL CAMP VALENCIÀ AMINORA I ANDALUSIA SUPERA PER PRIMERA VOLTA LA PRODUCCIO DE TARONJA

UN LLAÇ GROC SUBLIMINAL EN EL CARTELL DEL 9 D´OCTUBRE DE PAIPORTA

CONCURS "SENYERES AL BALCO" DE CONVENCIO VALENCIANISTA

LA DIPUTACIO DE VALENCIA REPARTIX 300.000 € MES A ENTITATS CATALANISTES

AUSIAS MARCH, UN POETA LLITERARI CATALANO-VALENCIÀ SEGONS EL PROGRAMA "SABER I GANAR"

CONVOCATORIA A LA PROVESSO CIVICA DEL 9 D´OCTUBRE

9 D´OCTUBRE, RECUPEREM EL PARTERRE 17:45

EL GOVERN CEDIX A L´INDUSTRIA CATALANA DEL CAVA LA FACULTAT DE LIMITAR LES PLANTACIONS EN REQUENA

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

COMPROMIS DEMANA AL CONSELL SUMAR-SE A L´EURORREGIO EN CATALUNYA I BALEARS

CONFERENCIA "LA SENYERA, DE BANDERA DEL REI A BANDERA DELS VALENCIANS"

L'institut de Xeraco obliga a comprar llibres de filologia catalana als alumnes

El colege CEIP Sant Antoni de Padua de Xeresa adoctrina als nostres fills.

TAULA D´ANALISIS POLITIC

EL DIA DE SANT JOAN NO ES EL DIA DELS PPCC

CATASTROFE PATRIMONIAL EN EL CORPUSSelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.40 Segundos