GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


26 de Febrero de 2020

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

CONFERENCIA "ANALISIS I SITUACIO DEL SECTOR PRIMARI VALENCIÀ"

24 de Febrero de 2020
Tristament es ben sabut que l'agricultura valenciana i tot el sector primari, es atra de les nostres costums i tradicions que es troba en perill de desapareixer per culpa de les politiques roïnes que no se preocupen per lo valencià. Les families que encara defenen este estil de vida tan nostre se troben en problemes de pobrea, de relleu generacional, de desigualtat front als productes estrangers i injusticia, sense cap recolçament politic a pesar de ser un sector fonamental per a la supervivencia i ademes, formar part del Patrimoni Natural valencià.
Per aixo, hem convidat a l'expert Josep Vicent Guinot Aledo, per a que mos parle de la situacio en la que se troba este sector tradicional valencià i quines son les possibles solucions, aixina com l´importancia per lluitar pel nostre patrimoni i forma de vida.El dijous 27 de febrer a les 19:30h, la societat valenciana te una cita en la seu del GAV, el president de FEPAC-ASAJA impartirà la conferencia ANALISIS I SITUACIO DEL SECTOR PRIMARI VALENCIÀ.
POLEMICA ENTORN AL DESCOBRIMENT DE L´HISTORIADOR I ARQUEOLEC MIQUEL RAMÓN MARTÍ

24 de Febrero de 2020
L'historiador i arqueolec Miquel Ramón Martí, va fer este descobriment recentment, pero com es costum, les critiques gratuites no se feren esperar i seguixen a dia de hui.
A pesar de tot, la rao sempre guanya en el temps, en l'insistencia i les evidencies.Per la nostra part te tot el nostre reconeiximent i recolzament.
JORNADA MIGAMBIENTAL

24 de Febrero de 2020
Vos animem a apuntar-vos a esta activitat de coneiximent i proteccio de la naturalea de l'Institut d'Estudis Valencians, en la que tenim el gust de colaborar.
Inicialment visitarém el Centre d'Interpretacio de la Serra Calderona, seguit d'una ruta migambiental. Cap la possibilitat de poder realisar una activitat de replantacio.
T'esperem.
INDIGNACIO PER LA PROPOSTA DE MUSICA EN CATALA EN FALLES

24 de Febrero de 2020
L'ajuntament de Valencia ciutat inventa un "himne anual per a les falles" i no confia en els propis valencians.
Sent Valencia una terra de musics, es incomprensible esta situacio de musica en catala, encara que no mos sorpren per cançons reproduides en el passat per part de l'ajuntament.
ENTREVISTA A LOLA GARCIA BROCH ENTORN A L´INDUMENTARIA VALENCIANA

24 de Febrero de 2020
Interessant entrevista a Lola García Broch entorn a l'indumentaria valenciana i les falles en motiu de la reedicio i ampliacio sobre el seu llibre "Apunts d'indumentaria valenciana".
SUBVENCIO AL PANCATALANISME SENSE JUSTIFICACIO

24 de Febrero de 2020
Grans Subvencions al pancatalanisme, a dit i sense justificacio. La culpa es de qui les otorga i els seus votants. Una vergonya en la necessitat que hi ha en invertir en servicis socials o millorar el patrimoni abandonat dels valencians.
Ni en el passat ni ara, els politics estan a l'altura de les necessitats reals.
CURS D´HISTORIA. "UN VALENCIÀ LLIG LA CONSTITUCIO"

19 de Febrero de 2020
En la tercera conferencia del modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes, que porta per titul "Un valencià llig la Constitucio", el ponent, Ferran Ribes, fara una reflexio sobre la Constitucio del 78 i les seues implicacions en la societat valenciana en l'actualitat.Qüestions com si la Llengua Valenciana està recollida en la Constitucio, o en quin apartat es basa el tribunal Constitucional per a prohibir la recuperacio del Dret Civil valencià seran alguns dels temes tractats.
Sera el dijous 20 i com es habitual, a les 19h en la seu del GAV en el carrer Julián Peña, 3 de Valencia ciutat.


SOLIDARITAT EN LA WEB "CULTURA VALENCIANA"

18 de Febrero de 2020
Transmitim el nostre recolzament als companyons de la web CULTURA VALENCIANA per l'atac informatic que ha patit la seua web.
Son les reaccions dictatorials tan tipiques del pancatalanisme quan se treballa correctament pel valencianisme.

#llibertat #censura #stopfascisme #pancatalanisme
INCOHERENCIA I BURLA DELS POLITICS ALS AGRICULTORS I GANADERS

18 de Febrero de 2020
Ahir els politics s'ompliren la boca en falsos discursos recolçant als llauradors, mentres els seus companyons de partit en europa donen facilitat a la competencia de baixa calitat que contribuirà a l'empobriment de l'economia valenciana, potenciant l'aniquilacio del camp valencià.Es important tindre un partit politic que mire pels interessos dels valencians
EXIT EN LA MANIFESTACIO PER L´AGRICULTURA

18 de Febrero de 2020
El passat 14 de febrer en la manifestacio en defensa del camp i ganaderia valencianes, en solidaritat contra esta injusticia que recordem que a banda de perjudicar a les families que continuen en estos oficis tradicionals, es un atentat contra el patrimoni natural del poble valencià. Exigim justicia per als agicultors, ganaders i per a tot el poble que sofrix est atac contra l'economia valenciana. ¡LLARGA VIDA AL CAMP VALENCIÀ!


MANIFESTACIO EN SOLIDARITAT EN L´AGRICULTURA I GANADERIA

"Historia d'una ciutat. Evolucio urbana de Valencia"

CURS D´HISTORIA "ELS PAISOS CATALANS PRENEN COS" PER TONI FONTELLES

BLASCO IBAÑEZ SEGUIX EN NOSTRA MEMORIA

GABRIEL RUFIÁN: "COMPROMÍS ES UN AMIGO CON DERECHO A ROCE"

Assamblea General Ordinaria

L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS ACUSA A ARAGO DE "CENSURA" AL RETIRAR LLIBRES EN EL TERME "CORONA CATALANOARAGONESA"

IMPERIALISTES PANCATALANISTES EN LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT DE VALENCIA

CONCURS FALLER "PREMI VALENCIANIA"

"TOTS ELS DIES 9" HOMENAJA A DOMINGO FLETCHER VALLS

GABRIEL RUFIÁN ATACA AL POBLE VALENCIÀ FENT MENCIO ALS PPCC

PROGRAMACIO DE LA FIRA DEL LLIBRE VALENCIÀ

¡BON NADAL!

EL CONSELL D´EUROPA HOMOLOGA CATALÀ I VALENCIÀ

L´HORTA VALENCIANA LLIDERA L´ABANDONAMENT DE TERRES DE CULTIU DE TOTA ESPANYA

ULTIMS DIES PER A ADQUIRIR LOTERIA

SEGUIXEN LES SUBVENCIONS AL PANCATALANISME

FIRA DE NADAL DEL LLIBRE VALENCIÀ

X CERTAMEN POETIC `PARLANT EN AUSIAS MARCH´

CONFERENCIA "TRADICIO I ORIGE DELS DOLÇOS VALENCIANS DE NADAL"

LA CIUTAT ROMANA DE LUCENTUM EN EL CURS D´HISTORIASelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.57 Segundos