GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


29 de Mayo de 2017

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

PREMI LLEALTAT 2017 A N'ANTONI FONTELLES I FONTESTAD

28 de Mayo de 2017
El Grup d’Accio Valencianista otorga enguany el seu PREMI LLEALTAT a N’ANTONI FONTELLES I FONTESTAD, escritor, professor i periodiste, es un dels grans intelectuals del mon valencianiste.
No a la Plaça del Falangiste Joan Fuster

16 de Mayo de 2017

Davant la noticia del canvi de nom de la Plaça Eduard Marquina de la ciutat de Valencia, per “Plaça de Joan Fuster” a peticio de l'Ajuntament de Valencia, el GAV protestem energicament i en motius de pes.
COMMEMORACIO DE LA BATALLA D'ALMANSA

29 de Abril de 2017

Com tots els anys, vos convidem a participar en L'ACTE DE COMMEMORACIO que celebrem en el monument en honor als Maulets, en parlaments i una ofrena en memoria dels lluitadors valencians.

El GAV demana a la Generalitat que torne a reconeixer els tituls de valencià en Normes d'El Puig

8 de Abril de 2017

  Des del Grup d'Accio Valencianista, entitat fundada en 1977 i que porta 40 anys promocionant i ensenyant la llengua i l’identitat valenciana, exigim que l’actual conseller de Cultura, el senyor Vicent Marzà torne a reconeixer l'oficialitat dels cursos de llengua valenciana que el GAV porta realisant des dels seus inicis.
CONFERENCIA PATRIMONIS VALENCIANS DE L´HUMANITAT

25 de Marzo de 2017
Este mes en la nostra conferencia, vos convidem a coneixer millor el proces de declaracio dels Patrimonis de l'Humanitat, exponent com no, les set maravilles valencianes que ya conten en este titul internacional, tot de la mà del conegut valencianiste i historiador Juli Moreno.
No pergues esta oportunitat de dependre un poc mes sobre l'importancia d'esta denominacio i sobre alguns aspectes importants de la nostra terra. 
T'esperem el divendres 31 de març a les 20h en la nostra seu del carrer Julián Peña, 3 (Valencia, Cap i Casal)
Volem una RTVV en Llengua Valenciana

13 de Marzo de 2017
El GAV ha desplegat una pancarta en el lema "Volem una RTVV en valencià Normes d'El Puig". davant de les alarmants noticies sobre la nova televisio "valenciana". Aci teniu el Comunicat que hem enviat a prensa.
Falla Guillem Sorolla - Recaredo, guanyadors del Premi Valenciania 2017

13 de Marzo de 2017
En acabant d’una difícil deliberacio, ya que les falles presentaes enguany han donat uns resultats molt ajustats… el fallo del Jurat del PREMI VALENCIANIA ha recaigut enguany en la falla Guillem Sorolla – Recaredo, que ha presentat l’explicacio de la seua falla feta pel poeta En Josep Nebot i Tebar, que fa una crítica a la política valenciana d’abans, i d’ara, en el mes pur espirit i humor de la tradicio fallera. 

Mascletà i Paella en el GAV

10 de Marzo de 2017
Els valencians estem enamorats de la polvora, per aixo, el Grup d'Accio Valencianista, vos convida a tots els valencianistes a vindre baix el balcó de l'Ajuntament el proxim divendres 17 de març a fruir de la MASCLETÀ EN SENYERES. I en acabant, qui vullga, pot apuntar-se a dinar paella en la nostra seu del C/Julián Peña, 3.
Dia de la Dona: Sor Isabel de Villena

10 de Marzo de 2017
En el dia Internacional de la Dona, volem recordar a esta gran valenciana que trencant els moldes d'una epoca a on les dones no tenien veu, fon una gran escritora en Llengua Valenciana.
¡FELIÇ DIA A TOTES LES DONES VALENCIANISTES!
Un balco... ¡UNA SENYERA!

10 de Marzo de 2017
Enguany, el GAV vos convida a penjar durant les Falles una Real Senyera en el vostre balco. Son uns dies en els que Valencia se convertix en capital del turisme, i es la millor forma de demostrar el nostre orgull de ser fills d'esta terra valenciana.

VII CERTAMEN POETIC PARLANT EN AUSIAS MARCH

Concentracio contra l'EURAM i el proyecte dels "països catalans"

El Gabinet Juridic del GAV en la Radio

Les JJGAV en la Cridà 2017

GABINET JURIDIC ESCOLAR DEL GAV

ASSAMBLEA GENERAL

CRONICA DE L'INAUGURACIO DE LA NOVA SEU

INAUGURACIO DE LA NOVA SEU DEL GAV

VII CERTAMEN POETIC "PARLANT EN AUSIAS MARCH"

II CONCURS FOTOGRAFIC DE BELEMS

MOS TRASLLADEM A LA NOVA SEU

CAMPANYA SOLIDARIA DE NADAL

FALLES, PARIMONI IMMATERIAL DE L'HUMANITAT

CONCURS FALLER PREMI VALENCIANIA (2ª edicio)

DESPEDIDA DE LA SEU HISTORICA

QUEIXA CONTRA SIMBOLOGIA CATALANISTA EN MESTALLA

LOTERIA DE NADAL

CONFERENCIA "RETALLS D'HISTORIA VALENCIANISTA"

CURS DE LLENGUA VALENCIANA

HA FALTAT VICENTA MATEU

REP A LA VOLTA CICLISTA EN EL GAV GANDIASelecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.42 Segundos