GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


22th of May of 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

EMOTIU TRASLLAT REIVINDICATIU

14th of May of 2019
EMOTIU TRASLLAT EN EL QUE EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA HA ACOMPANYAT A LA PATRONA DEL REGNE DE VALENCIA COM TOTS ELS ANYS.
REIVINDICANT ENGUANY L'OPOSICIO AL CANVI DE NOM A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS, REIVINDICACIO A LA QUE EL POBLE S'HA SUMAT EN UN NOU EPISODI DE DESPERSONALISACIO EN EL QUE EL CONCEJAL CATALANISTE PERE FUSET HA ESCOLTAT AMAGANT-SE EN UN ACTE DE COBARDIA AL VORE AL POBLE INDIGNAT PER TAL INSULT A LA VERGE.
PRESENTACIO DE LLIBRES "HOMENAGE A LLOMBART i LA COOFICIALITAT DE LA LLENGUA VALENCIANA

11th of May of 2019
El proxim divendres 17 vos oferim una doble presentacio de les ultimes novetats editorials en llengua valenciana, de la ma del Rogle Constanti Llombart i Edicions Mosseguello. Juli Moreno, Pep Peiro i Pepe Sanchis, autors i representants del Rogle, mos parlaran de "Homenage a Llombart" i "La Cooficialitat de la Llengua Valenciana" de Lluis Fullana. No pergau l'oportunitat de coneixer estes dos grans obres. Vos esperem en la nostra seu el 17/05 a les 20h.
VINE AL TRASLLAT DE LA PATRONA EN MOSATROS

11th of May of 2019
Un any mes les Joventuts del GAV vos conviden a acodir en ells al Trasllat de la nostra patrona, la Geperudeta, per a que les nostres Reals Senyeres l'acompanyen en el seu dia. Vine a les 10h a la font de la plaça de la Mare de Deu dels Desamparats ¡t'esperem per a viure un mati molt emotiu! 
REBUIG ALS BISBES VALENCIANS

11th of May of 2019
Una plataforma religiosa soberanista catalana rebuja els bisbes valencians per ideologia.
¿Pero no mos volien tant als valencians?Al igual que mos negaren l'aigua i mos neguen l'identitat entre atres... ¿Ara diuen que no volen bisbes valencians per la seua ideologia?
CONFERENCIA "EL GENUÏNISME I L´AUTOODI" PER TONI FONTELLES

8th of May of 2019
En la primera conferencia del Modul C del Curs de Cultura Valenciana de l´institut d´estudis valencians, l'investigador Toni Fontelles abordarà un tema de molta actualitat dins del camp de la llengua valenciana: El genuïnisme i l'autoodi. La conferencia tindra lloc este dijous 9 de maig a les 18:30 en la seu del GAV, en el carrer Julià Penya, 3 de Valencia. El ponent analisarà la nova estrategia de l'imperialisme catala en el seu intent d'absorbir a la llengua valenciana dins de la catalana. En els ultims temps alguns autors de l'ambit catalaniste defenen recuperar i utilisar el ric lexic de la llengua valenciana, acceptant-lo com a correcte, cosa que trenca la tendencia tan habitual des de fa decades de rebujar el lexic valencià com a "incorrecte" o castellanisat, bandejant paraules valencianes per els seu corresponent en catala.  ¿Que s'amaga darrere d'esta nova estrategia de l'imperialisme catala? Vos esperem, l'assistencia es lliure.  
EL CANAL CATALANISTE ÀPUNT VA DE MAL EN PIJOR

8th of May of 2019
La baixa audiencia, el contingut precari, les tendencies ideologiques i damunt en catala, fan que siga la televisio en gran cost, pocs ingresos i una popularitat que no guanyen de ninguna manera.
Inclus alguns treballadors d'Apunt admeten que molta gent ni sap que existixen. ¿Es esta la forma de gestionar una televisio per part dels politics antivalencians del botanic?
PREMIS DE L´INSTITUT D´ESTUDIS VALENCIANS

8th of May of 2019
¡Estem molt contents de compartir en vosatros esta nova iniciativa de l'Institut d'Estudis Valencians! Els premis de l'IEV 2020 d'investigacio Lluïs Alcanyis i de creario Manuela Solis Claras premiats en dotacio economica i publicacio de les obres.
 ¡ENTRA YA I CONSULTA LES BASES!
EMOTIU ACTE COMMEMORATIU ALS MAULETS

8th of May of 2019
Emotiva commemoracio de la Batalla d'Almansa en la que contarem en el parlament de l'historiador Miquel Marti, qui ha fet una interessant i critica reflexio sobre l'actualitat valenciana fent comparacions en moments claus de la nostra historia. Junt ad ell i a la nostra presidenta Paquita Chilet hem rendit honors als Maulets, dels quals som hereus.
¡Vixca Valencia Lliure!
4 DE MAIG, ACTE COMMEMORATIU DE LA BATALLA D´ALMANSA

1st of May of 2019
Fatidic 25 d'abril, un dia tragic per als Valencians perque en 1707 s'inicià la perduda del nostre esplendor i la nostra identitat com a Poble. En la perduda de la Batalla d'Almansa, perguerem els nostres Furs, la nostra llengua valenciana, la nostra llibertat. Patirem la furia del Borbons centralistes que destruiren pobles fisicament i s'esforçaren per destruir tambe al Poble identitariament.
L´AGENCIA VALENCIANA ANTI FRAU DENUNCIA IRREGULARITATS GREUS EN SUBVENCIONS AL PANCATALANISME

1st of May of 2019
Antivalencians units per les subvencions otorgades.
L'Agencia Valenciana antifrau ha emitit 3 resolucions, en les que denuncia irregularitats greus, en la justificacio de subvencions a entitats pancatalanistes per part de l'Ajuntament de Valencia.

CONFERENCIA DE L´ULTIM DIJOUS DE MES ENTOR A SANT VICENT FERRER

CURIOSITATS ENTOR AL DIA DEL LLIBRE

LO RAT PENAT AL SERVICI DEL PP (EDITORIAL ROGLE CONSTANTI LLOMBART)

EL GOVERN CENTRAL BLOQUEJA 3.100 MILLONS D´EUROS ALS VALENCIANS

LA TELEVISIO CATLENCIANA VA DE MAL EN PIJOR

NOU VIDEO DELS YOUTUBERS VALENCIANISTES

VELADA POETIC-FESTIVA

PREMI LLEALTAT 2019

PRESENTACIO DE LLUNA EN PERIGEU I SORPRESA FINAL

ENTREGA DEL PREMI VALENCIANIA

LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO EN EL CENTENARI DEL VCF

C´S JUSTIFICA L´INFRAFINANCIACIO

BLINDACIO DEL CANAL "À PUNT"

GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2019

JORNADA FESTIVA FALLERA

PANCATALANISME I SUBVENCIONS

DONES VALENCIANES EN EL CURS D´HISTORIA

RIBO I ELS INTERESSOS DEL "pais valencià"

3 DE MARÇ DIA DE LA LLENGUA VALENCIANA

ESTRELLA GALICIA ROTULA ESTES FALLES EN LLENGUA VALENCIANA

MASCLETÀ I PAELLA DE GERMANORSelect Interface Language:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.66 Seconds