GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


21th of April of 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

DENUNCIA DEL GAV PER LA CATALANISACIO D'AUSIAS MARCH I LA PRESENCIA D'UNA TERRORISTA COLABORADORA DE TERRA LLIURE EN ELS PREMIS DE BENIARJO

14th of April of 2018
Des del GAV condenem l’acte d’entrega del premi de poesía Senyoriu d’Ausiàs March que es celebra en Beniarjó per part de la regidoria de cultura i educacio per dos motius: primer, per la catalanisacio de l’autor migevalvalencià i segon, per la mantenedora que s’ha triat per a l’acte, la catalanista condenanada per terrorisme Nuria Cadenas. 
DEMANEM EL CARRER FRANCESC ROCA TRAVER EN TORREBLANCA

28th of March of 2018
Recentment faltà el gran historiador Francesc Roca Traver. En honor a la seua llabor en l'investigacio de l'historia del Regne de Valencia hem demanat al seu poble natal, Torreblanca, que li dedique un carrer en el seu honor.
YA TENIM GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2018

10th of March of 2018
Ya tenim falla guanyadora  del concurs PREMI VALENCIANIA, esta any el fallo del jurat ha recaigut sobre la falla SANTA MARIA MICAELA MARTÍ L’HUMÀ en el poema, Els països inventats Atenten en prou malicia a una Espanya que en justicia esta plena d´imputats.. de l´autor Sito Sanchis
JORNADA CULTURAL "TOTS ELS DIES 9"

9th of March of 2018
El Grup d´Accio Valencianista es nou colaborador  de les activitats  mensuals TOTS ELS DIES 9 de la Convencio Valencianista, per lo que tenim el plaer de convidar a tots els socis i simpatisants a la proxima jornada cultural  el  dia 10 de març,Convencio Valencianista te programada l'activitat Tots els dies 9, dedicada a Joaquim Manuel Fos, al qual devem millores en les tecniques d'elaboracio de la seda que foren clau en l'exit de la seda valenciana, iniciatives que dugue a terme en acabant d'una autentica aventura en la que s'embarcà viajant per bona part d'Europa en busca d'eixes innovacions.
JORNADA DE REPLANTACIO EN LA SERRA CALDERONA

22th of February of 2018
Una part important del Regne de Valencia es el nostre PATRIMONI NATURAL, i la seua proteccio es tan important com els demes aspectes de la nostra herencia que habitualment defenem. Per aixo, les Joventuts del GAV i l'Institut d'Estudis Valencians, hem iniciat una colaboracio en l'organisacio d'activitats migambientals que s'inicien este dissabte 24 en una Jornada de Replantacio en la Serra Calderona.
CONFERENCIA DEL PATRIMONI VALENCIÀ

21th of February of 2018
S'acosta l'ultim divendres de febrer, i com es costum, celebrarém la conferencia mensual en la nostra seu del C/ Julián Peña, 3 a les 20h, seguida de la tradicional picaeta. Este mes, tindrem com a conferenciant a l'arquitecte Rafa Medina, un intelectual valencianiste implicat tant en la nostra associacio, com en l'INEV, professor dels cursos de Cultura Valenciana i habitual en molts dels actes culturals del valencianisme.


FINS SEMPRE, NACHO SANTODOMINGO

21th of February of 2018
El pasat divendres 16 de febrer reberem la terrible noticia del falliment d'un historic del GAV, un Chiquet del Parterre, un referent per a les JJGAV, un gran valencianiste, un gran amic: Nacho Santodomingo, per als amics, Tro de Bac. Hem quedat desolats davant la noticia, i consternats acodirem al seu enterro, embolicant-lo en una Real Senyera, com ell haguera volgut, per a que duga en l'atra vida els colors de la seua Patria Valenciana. Lo que pugam dir d'ell es poc, com a persona i com a valencianiste. De cor, llamentem la seua perduda i el tirem i tirarem sempre a faltar.


DEMANEM L'ETIQUETAGE EN VALENCIÀ DELS PRODUCTES DE CONSUM

20th of February of 2018
Com tots sabeu, esta semana hi ha hagut polemica per la decisio de Consum de llevar el valencià de l'etiquetage dels productes de la marca blanca. Per lo que com a associacio defensora de l'identiat i l'idioma valencià, no podem deixar de fer alguna cosa al respecte.
APLAÇAT L'HOMENAGE AL PARE FULLANA

4th of February of 2018
Sentim comunicar que per condicions climatologiques s'aplaça l'acte en homenage al Pare Fullana.
El GAV denuncia a Escola Valenciana al Sindic de Greuges

2nd of February of 2018
Mos han aplegat noticies per part de molts pares valencians, de l'intromissio de l'entitat privada catalanista Escola Valenciana en l'educacio dels coleges publics de diferents comarques valencianes. Per aixo, des de les Joventuts del GAV, a traves del Grup d'Accio Valencianista, hem llançat una ALERTA per a informar als pares de que NO TENEN L'OBLIGACIO de vendre loteria d'Escola Valenciana.

Ademes, hem realisat una queixa formal al Sindic de Greuges que reproduim a continuacio, i que tambe ha segut enviada a prensa. Esperem aplegar a moltes families i evitar que una institucio publica com es l'educacio primaria i secundaria siga utilisada pels politics com un mig d'adoctrinament i catalanisacio dels chiquets valencians. 

NOVA DATA DE CELEBRACIO DE L'OFRENA AL PARE FULLANA

El GAV denuncia l'adoctrinament d'Escola Valenciana

El GAV organisa este dumenge una Ofrena Homenage al Pare Fullana

El GAV denuncia l'utilisacio de denominacions politisades en l'Universitat de Valencia

Conferencia de N'antoni Fontelles "Llengua Valenciana: processos d'assimilacio i suplantacio" (Modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes)

El GAV demana a l'Elig CF que utilise la Llengua Valenciana en la seua web

CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

La Sexta omet al Valencia CF

VIII Certamen Poetic Parlant en Ausias March

Conferencia de Clausura del Modul I del Curs de Cultura Valenciana

El GAV exigix a Catalunya que torne 4 retaules valencians

El GAV iniciem les gestions de reclamacio del Patrimoni Valencià

MANIFESTACIO UNITARIA VALENCIANISTA

EXIGIM A JOAN TARDÀ QUE RECTIFIQUE LES SEUES DECLARACIONS: ELS VALENCIANS NO TENIM RELACIO EN CATALUNYA I ELL NO MOS REPRESENTA

¡TORNEM AL PARTERRE!

CONFERENCIA 40 ANIVERSARI. VIVENCIES VALENCIANISTES.

COMUNICAT CONJUNT D'ASSOCIACIONS VALENCIANISTES

1 d'octubre, Valencia seguirà sent moneda de canvi

CONVOCATORIA PER AL 9 D'OCTUBRE

EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA CONTACTA EN LA RAE

EXIT EN EL X ENCONTRE DE CEACASelect Interface Language:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.85 Seconds